top

Over mij

Hi!
Ik ben Chrisje

Een gedreven mediator en creatieve probleemoplosser in hart en nieren. Positief ‘om’-denken en mensen motiveren om in oplossingen te denken zit in mijn DNA. Problemen zijn er om opgelost te worden, ruzies om uitgesproken te worden, meningsverschillen om te overbruggen. Het leven is nou eenmaal mooier zonder problemen en strijd!

Ik heb een ontzettend sterke wil om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dat in combinatie met een flinke dosis doorzettingsvermogen zorgde ervoor dat ik van jongs af aan al wist dat ik rechten wilde gaan studeren  Dus klom ik van de MAVO, via de HAVO naar het HBO om daarna naar de universiteit te kunnen gaan.

Na mijn rechtenstudie ben ik ruim 12,5 jaar familierecht-advocaat geweest. In die tijd heb ik honderden scheidingen begeleid, waaronder veel vechtscheidingen. De negatieve spiraal van een vechtscheiding maakt het moeilijk om met een positieve blik naar de toekomst te kunnen kijken. Positiviteit is voor mij juist hèt medicijn bij tegenslagen en dus was het onvermijdelijk dat ik ooit het roer om zou gooien.

En dat roer ging om in 2020! Mijn toga hing ik aan de wilgen en volgde de opleiding tot mediator. Sinds maart 2021 ben ik geregistreerd ADR international conflictnavigator® en ICR international coach practitioner®. In oktober 2022 volgde ik de opleiding tot kindercoach van het programma ‘De Kinderen Scheiden Mee’. Sindsdien zet ik me ook in als coach voor kinderen in, tijdens en na de scheiding van hun ouders. En daar ben ik super trots op!

Ik ben ervan overtuigd dat scheiden anders kan. Daar geloof ik in. En daar sta ik voor.

Mijn
missie, jullie geluk

Het is mijn missie om stellen en echtparen die zich willen inzetten om op een goede manier door de scheiding te komen te begeleiden. Als scheidingsspecialist ben ik er voor jullie! Ik ben mediator bij onderwerpen waar jullie samen niet uitkomen, scheidingscoach om je te helpen de boel weer op de rit te krijgen tijdens en na een scheiding, gesprekspartner en jurist die meedenkt in oplossingen voor jullie situatie. 

Ik geloof er in dat de wereld een stuk mooier is als we niet met elkaar vechten.

Scheiden kan echt anders!

Geloof jij dat ook?