top

Coaching

Help!
Hoe moet ik dit allemaal aanpakken?

Je zit middenin een scheiding. Er komt zoveel op je af dat je simpelweg niet meer weet wat te doen of waar te beginnen. Die trein dendert maar door en jij staat ernaar te kijken. Normaal heb je alles goed onder controle, maar een scheiding is echt “next level”. Je moet zaken regelen met een advocaat die in onbegrijpelijke taal praat. Of jullie regelen de scheiding via een mediator waarbij je het gevoel hebt te worden ondergesneeuwd door je ex. Misschien moet je op zoek naar andere woonruimte of onderzoeken of je in het huis kunt blijven wonen. Verzekering gewijzigd worden, bankrekeningen gesplitst en “Oja, wie betaalt de zwemles van de kinderen deze maand?”.

Daarnaast wil je graag een leuke moeder of vader zijn voor je kinderen. Aan jezelf en het verwerken van jouw emoties kom je al helemaal niet toe. Laat staan dat je de energie hebt om daarmee aan de slag te gaan. Laten we de handen in een slaan, jouw toekomst wacht op je!

Right Parallax Background Element

Ik ben ervan overtuigd dat scheiden anders kan. Daar geloof ik in. En daar sta ik voor.

Ik
ben je persoonlijke coach

Als persoonlijke scheidingscoach bespreken we waar jij op vastloopt, wat jouw onzekerheden zijn en waar jouw batterij op leegloopt tijdens en na het scheidingsproces. In de coachingssessies gaan we op zoek naar datgene wat jij nodig hebt om vooruit te komen en wat jij zelf kunt ondernemen om de regie weer terug te krijgen. Door deze stappen te maken, ervaar je meer ruimte voor jezelf en krijg je de controle terug.

Zo gaan we dat doen!

Samen maken we een concreet actieplan waar jij mee aan de slag kunt. Natuurlijk ben ik er voor je als je ergens op vastloopt. Door mijn jarenlange ervaring met mensen in scheidingssituaties weet ik als geen ander wat er allemaal op je af komt, hoe je het aanpakt én geregeld krijgt! Deze kennis deel ik graag met je zodat jij met vertrouwen en een positieve blik jouw toekomst in kunt.

Scheiden kan echt anders!

Geloof jij dat ook?